Mmm… mansikoita!

Sesonkiaikana peltomme punaposkiset mansikat odottavat ottajaansa. Voit tulla noutamaan ne poimintatuoreina suoraan tilamyymälästämme tai itsepoimimaan pelloiltamme. Marjojamme on myynnissä myös Lahden, Nastolan, Kouvolan ja Kausalan kaupoissa ja muissa myyntipisteissä.

Haluan mansikkani valmiiksi poimittuna

Voit tulla noutamaan mansikkasi suoraan tilamyymälästä ja pääset heti nauttimaan kesän makeimmassa sadosta.
Koska emme halua tuottaa pettymystä, suosittelemme että varsinkin isompia määriä tilatessasi varaat mansikat 1-3 päivää ennen tuloasi soittamalla numeroon (05) 3664 636. Näin voimme taata, että sinulle tarkoin valikoidut ja laadukkaat marjamme odottavat nimelläsi varustettuna.

Haluan poimia itse

Voiko olla kesäisempää tekemistä kuin mansikkapellolla vierailu! Tule yksin, kaksin tai vaikkapa lasten kanssa, mansikat maistuvat vielä paremmilta kuin itse kerää. Voit ottaa mukaan omat keräysastiasi, tai voit lainata kätevät keräyskopat myös meiltä. Saat tarvittaessasi myös pahvilaatikot, joilla voit kuljettaa keräysaarteesi näppärästi kotiin.

Jotta tulee kiva eikä turha retki, muistathan varmistaa meiltä ennen poimimaan tuloasi, että mansikoita on sinä päivänä tarpeeksi poimintakypsinä odottamassa poimijaansa. puh. (05) 3664 636.

Nam, vadelmia

Myymme tilallamme myös kotimaista tuorevadelmaa joka on pakattuna 250 g:n kannellisiin pakasterasioihin. Soita tilauksesi niin otamme sinuun yhtettä ja sovitaan sopiva noutopäivä. Vadelmakausi on heinä-elokuu.

Meiltä saat myös ympäri vuoden laadukkaat pakastemarjat, kylmäpuristetut mehut ja terveelliset marjansiemenjauheet. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan tilamme kesäisistä mauista!

Tarja & Terho Aalto


Marjansiemenjauheet

Marjansiemenjauheet ovat todellista superfoodia! Marjoja suositellaan syötäväksi kaksi desilitraa päivässä, saat sen jo kahdesta teelusikallisesta marjajauhetta! Puoli ruokalusikallista aamuviilissä on siis jo melkoinen terveyspommi.

Tilamme marjansiemenjauheissa siemenet on kuivattu matalassa lämpötilassa ja jauhettu yhdessä kuoren ja marjalihan kanssa. Tällä tavalla terveelliset vitamiinit ja ravintoaineet säilyvät jauheen mukana.

Marjajauheet sopivat lähes jokaiseen ruokavalioon, ne käyvät lapsille ja aikuisille, niin urheiijoille kuin painoaan tarkkailevillekin osaksi terveellistä ruokavaliota. Marjajauhetta voit lisätä smoothien, puuron tai viilin joukkoon. Voit käyttää mainiosti sitä myös leivonnassa.

Siirry verkkokauppaan


Kylmäpuristetut puutarha- ja metsämarjamehut

Omalla reseptillämme, kylmäpuristusmenetelmän avulla valmistetuissa mehuissa säilyvät marjojen aidot aromit parhaimmilaan! Menetelmän ansioista pystymme säilyttämään myös arvokkaat vitamiinipitoisuudet, jotka perinteisessa höyrymehukuumennusprossissa valitettavasti kärsivät.

Voit valita joko luonnon omalla sokerilla makeutetun mehun, tai vaihtoehtoisesti vain pelkkaa marjaa sisältävän makeuttamattoman vaihtoehdon. Mehumme ovat lisä- ja säilöntäaineettomia, ja ne sopivatkin terveellisyytensä, puhtautensa ja makunsa ansioista niin lapsille kuin kuin aikuisille.

Mehuihimme ei lisätä valmistusprosessissa vettä, vaan mehut ovat puhtaasti 100 % täysmehua. Yhdestä 0,5 litran pullosta saatkin 2-4 litraa valmista juomaa, omien makumieltymyksiesi mukaan.

Mehumme säilyvät pastöroinnin ansioista avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa noin 3 viikkoa.

Kaikki mehut löytyvät niin luonnon omalla sokerilla makeutettuina sekä makeuttamattomina versioina.

Valikoimamme:

  • mansikkamehu
  • kolmen marjan mehu (mansikka, punaherukka, vadelma)
  • mustaherukkamehu
  • punaherukkamehu
  • vadelmamehu
  • tyrnimehu (vain makeuttamaton)
  • karpalomehu
  • mustikkamehu
  • puolukkamehu

Mistä voin ostaa mehuja ja marjajauheita?

Myyntipisteet

Voit tilata tuotteitamme verkkokaupastamme. Löydät ne myös mm. Kouvolan ja Lahden Prismoista ja S-marketeista, sekä lähituottajatori Heilasta Heinolasta.

Kierrämme säännöllisesti myös markkinoita niin pääkaupunkiseudulla kuin muuallakin Suomessa. Markkinakalenterimme voit tarkistaa tämän sivun oikeasta laidasta.

Siirry verkkokauppaan tilaamaan tuotteita!